BTW 21%

BTW verhoging sinds 1 oktober; naar 21% BTW

Sinds 1 oktober is de BTW tarief van 19% verhoogd naar 21%. Hoe gebruik ik 21% in de software?

21% is als btw tarief bijgekomen in de laatste software update en is ingesteld als de standaard BTW tarief in de software vanaf 1 oktober. De laatste versie is 5.7.21.

De update is op 20 september beschikbaar gekomen. Als het goed is heeft u inmiddels een bericht gekregen over de update bij het opstarten van de factuur software?

Mocht u nog niet deze laatste versie hebben – dan kunt u altijd nog de laatste versie van de website downloaden door op 1 van de software download links te klikken en vervolgens uitvoeren. (maakt niet uit welke download link. Proef versie download link is ook goed).

Factureren met 19% BTW
Mocht u nog facturen willen maken met 19% BTW – dan moet u op de factuur de ‘leveringsdatum’ van de factuur invullen met een datum voor 1 oktober. Dan wordt 19% als BTW tarief weergegeven op de factuur.

Facturatie BTW 21% FAQ

Bekijk ook de gerelateerde FAQ’s: BTW exclusief,  BTW nummer weergeven en BTW verlegd.