Prijzen

Prijzen en Betaling

Faktum Factuur licentie is verkrijgbaar voor slechts €99 (excl. BTW) per jaar

Een geldige software-licentie voor Faktum Factuur kunt u aanschaffen door eerst het factuurprogramma te downloaden en installeren. Als u dit nog niet heeft gedaan, kunt u hier het factuurprogramma installatiebestand downloaden.

veilig_bestellen-factuur-programma

*ruim 60.000 ondernemers gingen u voor

Als u de proefversie op uw PC heeft geïnstalleerd en de proefperiode verlopen is, kunt u een licentie kopen via de betaallink in de software. Zodra uw betaling is ontvangen, wordt de proefperiode-vergrendeling in de software automatisch verlengd en kunt u direct verder werken met de factuursoftware.

Veilig betalen met ideal factuurprogramma

Veilig betalen met paypal factuur software

 • Ik heb onlangs Faktum Factuur software geïnstalleerd en we hebben reeds meerdere facturen en offertes aangemaakt. Ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben. Het was heel eenvoudig in te stellen, perfect voor mij!
  Mvr. KoendersKoenders Management
 • Ik gebruikte Excel al jarenlang en ik dacht dat een factuur programma te duur en te complex zou zijn voor wat ik nodig had. Een vriend attendeerde mij op Faktum Factuur en ik gebruik het sindsdien met veel plezier.
  Dhr. van Loon - E V LElektrotechnisch installaties
 • Ik was verbaasd over de eenvoud en gebruiksvriendelijkheid van de factuurprogramma. Leren hoe je de functies kan gebruiken is ook heel eenvoudig dankzij de video-trainingen. Absoluut een prima oplossing!
  R. BrommerBrommer Consultancy
 • Ik vergeleek een aantal MKB Facturatie en offerte applicaties en Faktum Factuur was tot 50% goedkoper dan andere producten met vergelijkbare mogelijkheden. Het ziet er ook een stuk beter uit dan de andere producten.
  Dhr. PhilipsDental Max
 • Vergeleken met de Microsoft Word facturen die ik voorheen gebruikte, is Faktum Factuur factuurprogramma een enorme verbetering voor mijn facturatie proces en bespaart me een hoop tijd.
  Mvr. WagenaarCreative Marketing Consulting
Facturatie software betaling

iDEAL of PayPal

Veilig betalen

U kunt Faktum Factuur veilig met uw bankpas of creditcard betalen via ons beveiligde online betalingssysteem met iDEAL of PayPal. U kunt ook betalen met een bankoverschrijving als u dat wilt. Na betalingen worden automatisch een factuur en bevestiging van betaling verzonden.

U betaalt uw licentie door de betaling link in de software te volgen.

Factuurprogramma Support

GRATIS ondersteuning

Support

Met de aankoop van een software-licentie heeft u recht op gratis volledige lokale telefoon-en e-mail ondersteuning. Geen extra kosten of verplichtingen. Als u vragen heeft over de betaling, de installatie of gebruiken van de software, aarzel dan niet om ons te benaderen. Meer informatie over onze support diensten beschikbaar op de support pagina.

facturatie-software-licentie

Voor een periode van één jaar

Softwarelicentie

De software licentie is afgegeven voor een periode van één jaar. Aan het einde van de licentie periode kunt u de licentie verlengen of het gebruik van de software beëindigen. Er zijn geen automatische verlengingen van de licentie en geen verdere verplichtingen.

factuurprogramma-updates

U betaalt niets extra voor de updates

Software updates

Alle software updates zijn inbegrepen in de licentie. U betaalt niets extra voor de software-updates. Faktum Factuur controleert automatisch of er updates beschikbaar zijn en geeft automatisch bericht bij eventuele vereiste actie. Faktum Factuur wordt regelmatig bijgewerkt om ervoor te zorgen dat u profiteert van de nieuwste technologische ontwikkelingen en om ervoor te zorgen dat onze software up-to-date blijft met alle valuta en BTW-regelgevingen.