Herinneringen

Herinneringen direct aangemaakt

Bij het ondernemen kan het gebeuren dat een betalingstermijn onverhoopt verloopt. Dan is het op tijd sturen van herinneringen essentieel voor een snelle betaling. Met Faktum Factuur verstuurt u herinneringen met een enkele muisklik. U ziet direct in de betaling status overzicht welke facturen verlopen zijn. Uw selecteert de verlopen factuur en met één druk op de knop is de herinnering gestuurd.

factuur herinneringen maak je makkelijk en snel

Direct herinneringen aanmaken met één klik

1e, 2de herinnering, collectie bericht of incassobureau

Als er nog niet betaald is na het versturen van een herinnering; kunt u ook een 2de herinnering of collectie bericht of aanmaning aanmaken en versturen. Maar mocht er alsnog betaling problemen zich voordoen kunt u ook direct een incasso bureau inschakelen. Met één druk op de knop kunt u de gehele zaak met alle relevante gegevens en documenten digitaal aan de incasso bureau sturen.

1e en 2de herinneringen maken

Kies uit herinneringen, collectie bericht of incasso bureau

Betalingen en facturatie status overzicht

Is de betaling inmiddels voldaan? Verander dan de status van de factuur in ‘betaald’, en de nieuwe informatie wordt automatisch verwerkt in uw gehele online administratie. Met een duidelijke betaling status overzicht en geregistreerde betalingen overzicht heeft u altijd actuele zicht op uw facturatie en betaling proces.