Multi-user versie

Multi-user versie

De software gebruiken met meerdere gebruikers tegelijkertijd

De MU versie (Multi-user versie) is exact hetzelfde als de reguliere versie van de factuurprogramma alleen wordt er gebruikt gemaakt van een andere database – waardoor er geen beperking is in de aantal gebruikers die tegelijkertijd de factuursoftware kunnen gebruiken en wijzigingen aanbrengen in de documenten/data. Om de MU versie te gebruiken moet u wel onthouden dat de database bestanden (waarin alle documenten en gegevens in opgeslagen zijn) op een centraal, voor alle PC’s bereikbare plek moeten zitten. Bijvoorbeeld op een server of een netwerk schijf of de map ‘Faktum’ delen op de oorspronkelijk PC.  De database bestanden bevinden zich in de map ‘Faktum’ onder ‘Mijn documenten’.

Multi-user versie bestellen

De MU versie kost 199 euro. Het prijs verschil zit dus in de gebruik van een uitgebreidere database.

Als u graag gebruik wilt maken van de MU versie dan kunt u dit aangeven aan het einde van uw proefperiode. Wij zorgen er dan voor dat uw licentie verlengd wordt met een MU versie.

Om de huidige installatie om te zetten naar een MU versie; maken wij op dat moment graag een  telefonisch afspraak om op afstand een upgrade uit te voeren op uw PC naar de MU versie – door uw PC op afstand tijdelijk over te nemen.

Bestaande licentie omzetten in een Multi-User licentie
Heeft u al een bestaande ‘standard’ licentie; dan wordt bij aanschaf van een Multi-User licentie uw huidige licentie waarde behouden. De geldigheidsduur van uw huidige licentie wordt dan bij de Multi-User licentie opgeteld. Waardoor u een langere gebruiksperiode heeft.

Multi-user gebruiken

Wanneer wij een Multi-user licentie aanvraag gekoppeld hebben aan uw account, zou u wanneer u de software opnieuw opstart; een ‘lincentie betalen’ link te zien krijgen (boven in) in de software. Deze link kunt u volgen om de licentie te betalen.

Vervolgens moet u de software installeren op alle PC’s die u wilt gebruiken (met gebruik van de zelfde email adres/account bij ons). Dan wordt er een technische support sessie gepland waarbij wij uw Multi User installatie configureren. Wij zullen dan telefonisch contact opnemen en uw PC’s tijdelijk op afstand overnemen en de configuratie uitvoeren. Deze afspraak duurt ongeveer 15 minuten en wordt gepland zodra de licentie is voldaan. Wij vernemen wel alvast graag wanneer uw beschikbaar bent voor deze afspraak.