Download

Probeer Faktum Faktuur nu GRATIS!

Meer dan 60.000 ondernemers gingen u voor. Binnen 1 minuut direct aan de slag!

veilig bestellen factuur programma

*ruim 60.000 ondernemers gingen u voor

Na het downloaden van Faktum Factuur Programma gratis proef versie, ontvangt u gratis een vrijblijvende licentie voor 60 dagen (onbeperkt gebruik maken van alle beschikbare functies). Alle gegevens (documenten, klanten en sjablonen) die gemaakt zijn tijdens de testperiode, zijn beschikbaar voor gebruik na het verlengen van de gratis licentie, zonder enige beperkingen.

Als u nog steeds tevreden bent na de proefperiode van 60 dagen kunt u een volledige licentie kopen voor slechts € 99,00 per jaar, inclusief telefonische ondersteuning en automatische updates. Meer informatie over het aanschaffen van een volledige gebruikerslicentie is te vinden op de prijzen- en betalingpagina.

Mocht u vragen hebben dan horen wij graag van u. Voor ondersteuning, zie onze klant ondersteuning pagina.

Download factuur software

 • Ik heb onlangs Faktum Factuur software geïnstalleerd en we hebben reeds meerdere facturen en offertes aangemaakt. Ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben. Het was heel eenvoudig in te stellen, perfect voor mij!
  Mvr. KoendersKoenders Management
 • Ik gebruikte Excel al jarenlang en ik dacht dat een factuur programma te duur en te complex zou zijn voor wat ik nodig had. Een vriend attendeerde mij op Faktum Factuur en ik gebruik het sindsdien met veel plezier.
  Dhr. van Loon - E V LElektrotechnisch installaties
 • Ik was verbaasd over de eenvoud en gebruiksvriendelijkheid van de factuurprogramma. Leren hoe je de functies kan gebruiken is ook heel eenvoudig dankzij de video-trainingen. Absoluut een prima oplossing!
  R. BrommerBrommer Consultancy
 • Ik vergeleek een aantal MKB Facturatie en offerte applicaties en Faktum Factuur was tot 50% goedkoper dan andere producten met vergelijkbare mogelijkheden. Het ziet er ook een stuk beter uit dan de andere producten.
  Dhr. PhilipsDental Max
 • Vergeleken met de Microsoft Word facturen die ik voorheen gebruikte, is Faktum Factuur factuurprogramma een enorme verbetering voor mijn facturatie proces en bespaart me een hoop tijd.
  Mvr. WagenaarCreative Marketing Consulting