Facturen

Eenvoudig facturen maken en beheren

Faktum Factuur facturatie software is het perfecte hulpmiddel om eenvoudig en snel professionele facturen te maken en beheren. Binnen een paar klikken kunt u kiezen uit een breed scala aan professioneel ontworpen sjablonen om die vervolgens te personaliseren met uw eigen bedrijfslogo en huisstijl. Vul uw bedrijfsgegevens in en u bent klaar om te beginnen!

makkelijk facturen maken

Facturen zijn zeer snel en makkelijk aan te maken en te beheren

Makkelijk producten toevoegen aan uw factuur

Bij het invoeren van een nieuw product of dienst, wordt deze automatisch opgeslagen in de ingebouwde productcatalogus. Het invullen van een factuur is slechts een kwestie van het selecteren van de producten en diensten uit de productlijst. Prijzen, BTW, subtotalen, totalen, kortingen et cetera worden automatisch voor u berekend. BTW, valuta en andere variabelen kunnen allemaal worden aangepast naar uw eigen specifieke wensen.

snel artikelen toevoegen op de factuur

Makkelijk en snel artikelen en diensten toevoegen

Facturen sturen met email, afdrukken of opslaan als PDF

Als u tevreden bent met uw factuur kunt u met ‘Afdrukvoorbeeld’ zien hoe uw factuur er voor de klant uitziet. En vervolgens kunt u het document digitaal als PDF bestand in een email e-mailen naar uw klant. U kunt ook kiezen om het document af te drukken voor post verzending of u kunt het document opslaan als een PDF bestand.

factuur-afdrukvoorbeeld

Uw gemaakte factuur controleren voor verzending