Facturatie

Facturatie voor kleine bedrijven en ZZP’ers

Voor u als ondernemer is facturatie niet de leukste bezigheid, bovendien kan het behoorlijk veel tijd in beslag nemen. Natuurlijk bent u het liefst bezig met ondernemen en niet om al uw facturen en betalingsherinneringen bij te houden. Het goede nieuws is dat uw boekhouding makkelijker en sneller gaat met Faktum Faktuur.

Een factuur maken was nooit zo makkelijk
factuur maken met gemak

Onze facturatieprogramma bespaart u een hoop tijd!

FaktumFactuur is een factuurprogramma voor kleine bedrijven en ZZP’ers. Bij ons kunt u al uw boekhouding automatiseren waardoor u veel tijd en moeite bespaart, minder fouten maakt en professioneler uw klanten kunt factureren. Kortom u houdt meer tijd over om echt te ondernemen en word u ook nog eens eerder uitbetaald.
U behoudt namelijk gemakkelijk het overzicht in uw facturatieprogramma met de betalingstatus per klant, zo heeft u altijd de volledige control over uw administratie. Ontdek zelf het gemak en download de facturatie software hier. Geheel gratis en vrijblijvend uitproberen.

Facturen op maat”

Uiteraard kunt u uw facturen opmaken volgens uw eigen wensen en volgens uw bestaande huisstijl. U kunt bij ons kiezen uit meerdere factuur opmaak sjablonen met meerdere stijl variaties. Ook kunt u veel instellingen instellen om het facturatieproces geheel naar eigen wensen in te richten. Van BTW tot betalingscondities, wij bieden u de flexibiliteit om zelf te bepalen hoe en wat. U kunt ook kiezen op welke manieren uw facturen verstuurd worden:Geprint, per post of als PDF per email.

Facturen maken in eigen stijl
factuur maken met gemak

Het meest gebruiksvriendelijke facturatie-oplossing

Onze facturatieprogramma is ontworpen en ontwikkeld om zeer makkelijk en intuïtief te gebruiken; zelfs voor anti-computer gebruikers. Gebruiksvriendelijkheid en eenvoud staan voorop bij alle functionaliteiten. Ons doel is om uw leven als ondernemer zo makkelijk en efficiënt mogelijk te maken. Zo dat u meer tijd en energie overhoudt voor ondernemen en de leukere dingen in het leven.
Uw boekhouding was nooit zo makkelijk en snel geregeld.

Ik ben een leek wat betreft computers, maar Faktum was verbazend eenvoudig om te gebruiken. Veel eenvoudiger dan andere facturatie oplossingen die ik heb geprobeerd.

- Daniel Achterberg - De Fiets Specialist

Video tutorials over uw facturatie met Faktum Factuur Software

Om gemakkelijk te leren hoe Faktum werkt zijn er meerdere video tutorials over het gebruik van de verschillende functionaliteiten. U kunt eenvoudig de video tutorials volgen om nog sneller aan de slag te gaan.

Klik hier om alle video tutorials te bekijken

 

Gratis proef versie

Faktum Factuur is een zeer eenvoudige facturatieprogramma speciaal voor kleine bedrijven en ZZP'ers. Bespaar direct tijd en geld en maak professionele facturen met gemak en plezier!

Veilig factuur software betalen