Functies

Professionele facturen

Faktum Factuur facturatie software is het perfecte hulpmiddel om uw eigen professionele facturen, offertes en creditnota’s te maken en beheren. Binnen een paar klikken kunt u kiezen uit een breed scala aan professioneel ontworpen sjablonen en vervolgens aanpassen met uw eigen bedrijfslogo en huisstijl. Vul uw bedrijfsgegevens in en u bent klaar om te beginnen!

Lees meer >>

Offertes

Offertes zijn een belangrijk moment van contact tussen u en de klant. Een goede indruk achterlaten is dus van groot belang. Net als facturen zijn offertes in een oogwenk opgesteld. Vul gemakkelijk de benodigde klant- en artikelgegevens in vanuit de software, dubbelcheck of de vormgeving en indeling is zoals u die bedoelt, en druk op verzenden.

Lees meer >>

Pakbonnen

Faktum is het perfecte factuurprogramma om uw pakbon persoonlijk en professioneel te verzenden. Na het opstellen van de offerte of factuur en bij verzending van uw producten volgt het aanmaken van de pakbon bijna automatisch. En de pakbon sluit naadloos aan op alle voorgaande communicatie. In professionaliteit, opmaak, stijl en taalkeuze.

Lees meer >>

Orderbevestigingen

De orderbevestiging bevestigd de aankoop of bestelling. Met Faktum Factuur is een orderbevestiging snel en gemakkelijk met enkele klikken aan te maken. Of gebruik een bestaande offerte of factuur om direct het document om te zetten in een orderbevestiging. Voeg eventueel extra toelichting toe en verstuur direct met email of uitprinten voor verzending.

Lees meer >>

Herinneringen

Bij het ondernemen kan het gebeuren dat een betalingstermijn onverhoopt verloopt. Dan is het op tijd sturen van herinneringen essentieel voor een snelle betaling. Met Faktum Factuur verstuurt u herinneringen met een enkele muisklik. U ziet direct in de betaling status overzicht welke facturen verlopen zijn.

Lees meer >>

Mail direct PDF

De afgelopen jaren is het gebruik van elektronische (e-mail) facturen gemeengoed geworden in vele branches en beroepen. Het versturen van een factuur in een e-mail heeft als voordeel dat het snel is, het bespaart papier en verzendkosten en het kan worden verstuurd naar een groot aantal ontvangers tegelijkertijd.

Lees meer >>

Eigen opmaak

Met behulp van één van de vele professionele factuur sjablonen is het heel eenvoudig om uw facturen een professionele uitstraling te geven. U hoeft alleen nog uw bedrijfsgegevens in te vullen. Maar de software biedt ook mogelijkheden om de opmaak van facturen en offertes aan te passen aan uw persoonlijke wensen.

Lees meer >>

Klanten en contacten

Faktum Factuur biedt een krachtige en makkelijk te gebruiken klantenbeheer-systeem. Nu kunt u al uw klantgegevens op een centrale plek beheren en ook gebruiken voor andere toepassingen. Als u MS Outlook-contacten gebruikt, kunt u deze gegevens importeren en exporteren van en naar Faktum Factuur.

Lees meer >>

Artikel beheer

Alle producten en diensten kunt u makkelijk opslaan en beheren met Faktum Factuur. Met een duidelijke artikel overzicht met zoek functie. Nieuwe artikelen kunt u snel en eenvoudig aanmaken inclusief omschrijving, prijs, BTW en andere product gegevens. Aangemaakte artikelen kunt u met één klik toevoegen aan uw offertes en facturen.

Lees meer >>

Data Import/Export

Deze inbegrepen functie maakt het zeer eenvoudig om facturen, offertes en creditnota’s via e-mail te versturen. Iedere factuur die u maakt met de factuurprogramma, kan worden omgezet in een PDF-bestand met een email-vriendelijke bestandsgrootte voor het snelle verzenden en ontvangen.

Lees meer >>

Gratis Support via telefoon en e-mail

Faktum Factuur is het enige MKB facturatie programma met gratis live telefoon en e-mail ondersteuning. Met de aankoop van Faktum Faktuur krijgt u ook volledige lokale telefoon-en e-mail ondersteuning bij zonder enige extra kosten. Bij vragen of problemen met de installatie of het gebruik van de software zijn staan we klaar om direct te helpen.

Lees meer >>

Video demonstraties en -trainingen

Faktum Factuur biedt u intuïtieve video demonstraties voor alle basisfuncties van de software. Nu kunt u leren hoe u de facturering software kunt gebruiken, zonder enige moeite en veel minder tijd. Volg de instructies in de video demonstraties en u kunt niet fout gaan. Leer in uw eigen tempo en wanneer het u het beste uitkomt. Bekijk alle video tutorials

Lees meer >>

Flexibele instellingen

Met het facturatieprogramma van Faktum Factuur kunt u eenvoudig de standaard (lokale) BTW-configuraties aanpassen aan uw eigen behoefte. Met de instellingen beheerfunctie kunt u verschillende nationale en internationale BTW-specificaties selecteren of, indien nodig, zelfs uw eigen specificaties aanmaken.

Lees meer >>

Automatische Back-ups

Veel van ons hebben de nachtmerrie ervaren van het verliezen van opgeslagen gegevens op onze computer of externe harde schijf. Dit is extra pijnlijk als de gegevens die u kwijt bent van cruciaal belang zijn voor uw bedrijf. Dat is de reden waarom Faktum Factuurprogramma actief meedenkt op het gebied van backups.

Lees meer >>

Automatische Software Updates

Faktum Factuur wordt regelmatig bijgewerkt om de facturatie software functies en prestaties van de software steeds te verbeteren. Uw installatie van Faktum Factuur controleert automatisch voor beschikbare software-updates. We investeren veel in de verbetering van ons product om ervoor te zorgen dat onze klanten blijven profiteren.

Lees meer >>