Offertes

Professionele offertes in een handomdraai

Offertes zijn een belangrijk moment van contact tussen u en de klant. Een goede indruk achterlaten is dus van groot belang. Net als facturen zijn offertes in een oogwenk opgesteld. Vul gemakkelijk de benodigde klant- en artikelgegevens in vanuit de software, dubbelcheck of de vormgeving en indeling is zoals u die bedoelt, en druk op verzenden. De offerte is uit te printen, maar ook als PDF-bestand te versturen via e-mail. Dit gaat snel en bespaart veel tijd en papier.

offertes maken met faktum factuur factuurprogramma

Offertes maken gaat veel makkelijker en sneller met Faktum Factuur

offerte maken met Faktum Factuur

Snel en makkelijk artikelen toevoegen aan uw offerte

Direct een factuur maken van een offerte

Met ons factuurprogramma kunt u met 1 klik een factuur of orderbevestiging maken van een bestaande offerte. Dus als uw offerte is goedgekeurd door de klant, bespaart u meteen weer tijd door de offerte direct en automatisch om te zetten in een factuur of orderbevestiging.

factuur maken van offerte

Direct een factuur of ander document maken van uw offerte

Offertes maken in uw eigen huisstijl

Met Faktum Factuur beschikt u over professionele sjablonen voor al uw documenten, die u vervolgens weer kunt personaliseren met onze opmaakopties. Van indeling, tot aan het uploaden van uw eigen logo. Zo bestempeld u uw documenten met uw persoonlijke huisstijl en kunt u die doorvoeren in het gehele contact met al uw klanten.