Pakbonnen

Pakbonnen met één druk op de knop

Faktum is het perfecte factuurprogramma om uw pakbon persoonlijk en professioneel te verzenden. Na het opstellen van de offerte of factuur en bij verzending van uw producten volgt het aanmaken van de pakbon bijna automatisch. En de pakbon sluit naadloos aan op alle voorgaande communicatie. In professionaliteit, opmaak, stijl en taalkeuze.
Op de pakbon zijn de belangrijkste details over uw levering te lezen; het aantal producten (en specificaties), de gegevens van de leverancier en de afnemer en (extra) gegevens omtrent levering.

leveringspon pakbonnen maken

Uw pakbonnen snel en makkelijk gemaakt in enkele klikken

Pakbon op maat

Een pakbon is een bevestigingsdocument van uw geleverde producten. Het is dus zowel voor de leverancier als voor de afnemer een belangrijke manier van communicatie. Een pakbon werkt dus ook als een soort visitekaartje voor uw bedrijf. Met ons factuurprogramma kunt u veel opmaak en tekst instellingen aanpassen om uw pakbon helemaal volgens uw eigen wensen geautomatiseerd aan te maken.

Direct gemaakt o.b.v. andere documenten

Maak direct een pakbon vanuit een bestaand document zoals een factuur of orderbevestiging. Druk op de knop en Faktum Factuur doet de rest. Dubbelcheck de gegevens, en de pakbon is als PDF te printen voor bij de levering, of digitaal te versturen. Alle aangemaakte documenten blijven automatisch bewaard in de facturatie software. Zo heeft u altijd alles bij de hand.