BTW nummer weergeven

BTW nummer van klant weergeven

Om de BTW nummer van uw klanten weer te geven op de factuur kunt u gebruik maken van de ‘inleidende’ of ‘sluiting tekst’. U kunt hier komen via; Instellingen > Document Opties > Factuur Opties.

U kunt vervolgens teksten toevoegen. De BTW nummer van de klant kunt u automatisch door de factuur software laten oproepen en weergeven door gebruik te maken van de ‘fx’ functie.
Als u op de ‘fx’ teken klikt ziet u een lijst met alle variabelen (info) beschikbaar vanuit de software die het systeem automatisch voor u weer kan geven.

Facturatie BTW nummer weergeven FAQ 1

U selecteert uit de lijst ‘klant BTW nummer’. U ziet dan in de tekst vak [Klant BTW Nummer].

Facturatie BTW nummer weergeven FAQ 2

Als u nu op ‘afdruk voorbeeld klikt’ dan ziet u dat de BTW nummer van de klant van de factuur wordt weergegeven.

Bekijk ook de gerelateerde FAQ’s:  BTW 21%BTW exclusief en  BTW verlegd.