Logo toevoegen

Gemakkelijk uw logo toevoegen

U kunt de logo van uw bedrijf gemakkelijk toevoegen aan de factuur layout binnen de facturatie software.

Ga naar: Instellingen > Opmaak van documenten > (basis opmaak) > logo.

Afbeelding selecteren

Bij ‘Logo afbeelding’ kunt u bladeren naar de afbeelding bestand van uw logo en deze toevoegen. Vervolgens kunt u eventueel de hoogte en breedte van de logo aanpassen.

Bij ‘uitlijnen’ kunt u aangeven waar de logo geplaatst wordt op de factuur. U kunt kiezen uit links, midden of rechts.

Facturatie Logo toevoegen FAQ

Logo tekst

Deze tekst wordt weergegeven in grote letters boven aan de factuur. De ‘logo tekst’ is standaard (bij installatie van de software) ingevuld met uw bedrijfsnaam. Deze tekst kunt u verwijderen en de vakje leeg maken als u liever geen tekst wilt vermelden op de factuur.

Bekijk ook de gerelateerde FAQ’s: Bedrijfsnaam bewerkenBezorg- en factuuradres weergeven en Opmaak sjabloon.