Betaling registratie

Voeg gemakkelijk een betaling registratie toe

Indien u voor een specifieke factuur binnenin de facturatie software een registratie van betaling wilt aanbrengen, is dit eenvoudig toevoegbaar door de volgende stappen uit te voeren.

Registratie van betalingen kunt u toevoegen bij: Overzicht > Betaling Status.

Hier selecteert u de betreffende factuur en met de knop ‘Acties’, vervolgens selecteert u ‘Betaling registreren‘.

betaling registratie

Bekijk ook de gerelateerde FAQ: Betalingscondities wijzigen in de software