Gebruik van de software op Windows 8

Windows 8 problemen met Faktum Factuur

Er is geen technische reden waarom de facturatie software niet zou moeten werken op Windows 8.

Mogelijk zijn de snelkoppeling paden naar de bestanden veranderd tijdens de upgrade.

U kunt de database bestand direct openen om de software te starten. U moet dan opzoek naar de map ‘Faktum’ onder ‘Documenten’.

U kunt dan ook de snelkoppeling pad/instelling controleren of deze verwijst naar de correcte locatie van de database bestand in de map ‘Faktum’.

U kunt ook de de installatie (.exe) bestand van Faktum Factuur opnieuw uitvoeren en ‘reperatie’ kiezen om mogelijke fouten in de koppelingen met bestanden te herstellen.

Mocht dit niet helpen; dan horen wij graag welke foutmelding u krijgt bij het opstarten van de software en welke handelingen u hierbij uitvoert. Stuur ons hiervoor een E-mail naar onze support.