Faktum factuur.exe werkt niet

Waarom werkt uw Faktum factuur.exe niet?

Er zijn veel verschillende mogelijkheden waarom de .exe bestand niet zou kunnen werken.

Één daarvan is dat de snelkoppeling verwijst naar een onbekende bron, die de computer niet kan localiseren. Bijvoorbeeld; “C:\Program Files (x86)\Faktum Software\Faktum Factuur Dutch\Faktum Factuur.exe” Hoewel deze verwijst naar de de Faktum Factuur bestand die (zoals de computer denkt) in de C:\Program Files (x86)\ map bevindt, kan die in werkelijkheid een hele andere locatie bezitten.

Dit kunt u handmatig veranderen door op de snelkoppeling op uw bereaublad met de rechter muisknop klikken, vervolgens eigenschappen, dan zie je een locatie verwijzing onder de naam; Doel. De verwijzing kunt u zelf hertypen.

Het is ook mogenlijk dat u niet de correcte machtiging bezit om de .exe bestand uit te kunnen voeren. U kunt op de snelkoppeling op uw bereaublad met de rechter muisknop klikken. Ga naar: ‘Eigenschappen’ > ‘Geavanceerd’ en ‘Als administrator uitvoeren’ aan vinken.

Bekijk ook de gerelateerde FAQ’s:  BackupComputer crashError – Lock file en  Geen toegang, andere gebruiker.