Error – Lock file

Hoe lost u uw error op?

Wanneer u de error ontvangt; locked file, betekent het dat u een bestand probeert te openen/gebruiken die vergrendeld is. Dit is op te lossen door de stappen hier beneden weergegeven uit te voeren.

Kijk in de map ‘Faktum’ onder ‘Mijn Documenten’ (of op de plek waar u de database bestand heeft opgeslagen) voor een bestand met een extensie genoemd “.lock”.  (Kan een onzichtbare/verborgen bestand zijn). U dient deze bestand te verwijderen; en dit zou het probleem moeten oplossen.

Bekijk ook de gerelateerde FAQ’s: Backup, Computer crashFaktum factuur.exe werkt niet en Geen toegang, andere gebruiker.