Werken op een Apple

Kan ik Faktum Factuur gebruiken op een Apple/Mac?

Het factuurprogramma Faktum Factuur is gemaakt voor het Windows operating systeem en kan daarom niet zomaar draaien op een Apple/Mac computer.

U kunt wel de software op een Apple draaien als u Windows op uw mac heeft geïnstalleerd (duaal boot installatie) of als u een virtuele Windows installatie hebt. U kunt de facturatie software kopen/downloaden om Windows software te kunnen draaien op een Apple computer. Over deze mogelijkheden is veel informatie op internet beschikbaar. Voor meer info over de mogelijkheden zie bijvoorbeeld:

https://www.winehq.org/

http://mac.appstorm.net/how-to/virtualization/run-windows-apps-on-your-mac-free-with-wine-bottler/

http://kb.iu.edu/data/ahjj.html
http://www.parallels.com/products/desktop/
http://www.vmware.com/products/fusion/overview.html
http://www.macworld.com/article/1050374/winmacfaq.html
http://www.macwindows.com/winintelmac.html

Volgend jaar komt er een online versie van de software beschikbaar die dan ook standaard bruikbaar is op een mac of Ipad.

Bekijk ook de gerelateerde FAQ: Software op nieuwe pc